Installatiebedrijf Klazienaveen

Installatiebedrijf Klazienaveen

Timmerman Installatietechniek is een installatiebedrijf in Klazienaveen. Wij hebben een sterke binding met deze plaats en de gemeente Emmen. Ondanks dat wij een jong bedrijf zijn, beschikken wij over zeer veel expertise en hebben wij al talloze tevreden klanten in Klazienaveen geholpen. Heeft u een elektrotechnische installatie uit te voeren, of wilt u een intercomsysteem of domotica systemen laten installeren? Wij zijn uw partij.

Het installatiebedrijf in Klazienaveen met de beste prijs/kwaliteitverhouding

Ons installatiebedrijf in Klazienaveen denkt met u mee. Denken in oplossingen: daar staan wij bekend om. Maar dan wel betaalbare oplossingen. Wij streven er altijd naar om u de best mogelijke prijs/kwaliteitverhouding te bieden. Vakmanschap, perfecte service en scherpe prijzen: dat is waar u bij ons op mag rekenen.

U schakelt niet voor niets een installatiebedrijf in. U verwacht niet alleen kwaliteit, maar ook een specialist die uw taal spreekt. Wij leggen in begrijpelijke termen uit wat wij doen en hoe alles werkt. Daar nemen wij graag de tijd voor. Wij beschouwen een klus pas als afgerond wanneer u helemaal tevreden bent en geen vragen meer hebt. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat er perfect wordt afgewerkt en wij alles netjes achterlaten.

Voor alle soorten elektrotechnische installaties

Onder elektrotechnische installaties vallen alle aansluitingen, verbindingen, apparaten en elektrische systemen die u in huis hebt of in huis wilt halen. Ons installatiebedrijf in Klazienaveen kan u op dit gebied overal mee helpen. Wij zijn er voor nieuwe installaties, maar ook voor onderhoud, reparaties, uitbreidingen en upgrades aan bestaande systemen.

Ook voor domotica

Slimme domotica neemt in veel huishoudens een steeds grotere rol in. Er zijn tal van manieren om uw woning “smart” te maken. Denk bijvoorbeeld aan slimme thermostaten, verlichting die u vanuit een centrale app kunt bedienen, alarmsystemen en automatische zonweringen. Ook op het gebied van domotica zijn wij hét installatiebedrijf voor Klazienaveen. Wij leveren en installeren de toepassingen die bij uw wensen en eisen passen.

Intercomsystemen

Wilt u overal in huis gemakkelijk met elkaar kunnen praten zonder te hoeven schreeuwen of van kamer naar kamer te moeten lopen? Dan is een intercomsysteem iets voor u. Het leveren en installeren van intercomsystemen is één van onze specialisaties. Wij hebben altijd een gebruiksvriendelijk systeem dat binnen uw budget past. Wij sluiten dit vakkundig en netjes aan in de ruimtes van uw keuze.

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

Ons installatiebedrijf in Klazienaveen staat voor u klaar. Waar kunnen wij u mee helpen? Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken of uw vragen te stellen. Wilt u een geheel vrijblijvende offerte ontvangen? Dat kan. Vraag deze aan en wij gaan voor u aan de slag. Wij streven ernaar om altijd binnen 24 uur te reageren.

installatiebedrijf klazienaveen
Timmerman Installatietechniek
 • Tijm 6
 • 7892 AD Klazienaveen
Vandaag
Toon alle openingstijden
 • betaalbaar tarief
 • vrijblijvende offerte
 • vakmanschap

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

  Direct in contact?

  Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Contact