Installatiebedrijf Emmen

Installatiebedrijf Emmen

Heeft u behoefte aan een goed installatiebedrijf in Emmen? Neem dan vrijblijvend contact op met Timmerman Installatietechniek. Wij zijn een jong en snelgroeiend bedrijf. Vakmanschap, uitstekende service en goede prijzen zijn onze handelsmerken.

Elektrotechnische installatie in Emmen

Als allround installatiebedrijf voor Emmen kunnen wij u vanzelfsprekend van dienst zijn met elektrotechnische installatie. Onder elektrotechnische installatie vallen alle elektrische apparatuur, aansluitingen en verbindingen in uw woning. Er is dus weinig waarmee wij u niet van dienst kunnen zijn.

Timmerman Installatietechniek kan niet alleen nieuwe installaties, systemen, verbindingen of apparaten installeren. U kunt ons ook inschakelen voor werkzaamheden aan al uw bestaande elektrische installaties. Denk aan het uitvoeren van reparaties en het realiseren van uitbreidingen en upgrades.

Als kleinschalig maar zeer gespecialiseerd installatiebedrijf in Emmen is klanttevredenheid voor ons natuurlijk van groot belang. Wij zijn mede dankzij onze uitstekende prijs/kwaliteitverhouding uitgegroeid tot een gewaardeerde en veel gevraagde specialist. De kwaliteit van onze installatietechniek is natuurlijk wat zwaar telt. Wij weten dat voor tevreden klanten meer nodig is dan alleen goede kwaliteit en scherpe prijzen. Daarom zorgen wij voor een heldere communicatie, nemen wij de tijd om u alles netjes uit te leggen en werken wij alles tot in de puntjes af.

Installatie van intercomsystemen

Naast allround elektrotechnische installatie in Emmen kunt u ook bij ons terecht voor enkele specialisaties. Intercomsystemen is daar één van. Een intercomsysteem biedt een zeer eenvoudige manier om binnenshuis met elkaar te communiceren. Wij kunnen alle gewenste ruimtes aansluiten op het systeem. Zo hoeft u bijvoorbeeld nooit meer naar boven te lopen om de kinderen te roepen voor het eten. Wij hebben voor elke wens en budget het perfecte systeem.

Domoticasystemen

Er is steeds meer slimme apparatuur op de markt. Wilt u van uw huis een smart home maken? Dan bieden wij u alle domoticasystemen die u zoekt. Van alarmsystemen tot automatische zonwering, slimme verlichting en nog veel meer. Timmerman Installatietechniek zorgt voor een perfecte installatie en koppelt al uw domoticasystemen aan een slimme, eenvoudig te bedienen interface. Ook hierbij geldt dat wij altijd een optie bieden die perfect bij u past. Bijvoorbeeld in de vorm van bediening met uw smartphone of tablet.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan bij ons installatiebedrijf in Emmen. Wij streven ernaar om binnen 24 uur contact met u op te nemen. Wij bespreken graag uw wensen om zo een scherpe, persoonlijke offerte voor u samen te stellen. Heeft u eerst een vraag voor ons of wilt u meer informatie over onze diensten en de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u met plezier te woord.

Installatiebedrijf Emmen
Timmerman Installatietechniek
 • Tijm 6
 • 7892 AD Klazienaveen
Vandaag
Toon alle openingstijden
 • betaalbaar tarief
 • vrijblijvende offerte
 • vakmanschap

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

  Direct in contact?

  Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Contact